Våra sinnen – känsel

Utsikt mot VänernNär jag kommer ner till stranden av Vänern ligger den nästan spegelblank, men det kommer en kall vind från norr som kyler mot min kind och jag drar mig bort från den vackra, men kalla utsikten. Jag ska ju sätta mig och ta en god fika.

 

Mossbelupen stam med fikalådaJag sätter mig på den mossbelupna stammen med ryggen mot vinden. Mossan känns mjuk och solvarm. Det är lite kallt om fingrarna och det känns skönt att hålla runt kaffemuggen.

Det är skönt att bara vara en stund. Jag ska ingenstans, jag kan bara njuta av nuet!

Solen strålar ner mellan trädenSolens strålar silar ner mellan träden och jag känner dess värme mot ansiktet. När jag blundar blir upplevelsen än mer intensiv.

Jag förstår att det numera går att få naturvistelser på recept, för den som är stressad eller deprimerad. Det lugn och den glädje som infinner sig, känns fantastiskt!

Det här inlägget postades i Mindfulness och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>