Utvecklar en idé!

Smal passage i ImbrosravinenRedan förra året hade jag en idé om att göra en resa till varmare trakter, där Mindfulnessövningar ingår. På samma sätt som resor där Yoga eller andra mentala och fysiska aktiviteter ingår.

Nu har jag tagit upp den tanken igen! Och nu börjar den ta mer form.

Mina tankar går så här:

I slutet av september reser vi till någon Grekisk ö, förmodligen Kreta eftersom jag varit där flera gånger och vet lite om omgivningarna.

 

Vi har Mindfulnessövningar två gånger per dag, morgon och sen eftermiddag. Under veckan gör vi dessutom tre vandringar, då vi har övningar ute i naturen.

Det finns många raviner på Kreta. En del är lättare vandringar, men det finns hela spektret till sådana som kräver bergsbestigarutrustning. De kan vi hålla oss ifrån! I alla fall jag!

Den första vandringen blir ganska kort och lätt, bara några kilometer.

Vid det andra tillfället vandrar vi i Inbrosravinen (bilderna). Den är nio kilometer.

Under den tredje vandringen går vi i Samariaravinen, som är den mest kända av Kretas raviner. Den är ganska lång men är relativt lätt om man har rätt skor på fötterna.

Om du tycker att detta låter intressant, är jag mycket tacksam om du gör en intresseanmälan. Den är inte bindande på något sätt. Det är mer en marknadsundersökning, där jag vill veta om det är en bra idé.

Det här inlägget postades i Mindfulness. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>