Sommar och vackert väder – en stressfaktor

ekarPå en av kurserna den här veckan pratade vi om vad som stressar oss. I det sammanhanget kom ”när solen skiner” på tal. Vi svenskar är som bekant mycket fixerade vid vädret. Om solen skiner, SKA tillfället tas tillvara, även om jag hellre vill ligga på sängen och läsa, eller städa eller utöva vilken inomhusaktivitet som helst. Lyser solen måste jag ut! Punkt!

En av deltagarna tyckte att det var väldigt stressande att känna sig tvingad, att gå ut även om man inte vill. Jag är nog lite på det sättet jag också, känner det där tvånget.

Men det är aldrig för sent att bättra sig. I sommar ska jag följa min känsla för vad jag vill göra och inte, så långt det är möjligt!

Det här inlägget postades i Mindfulness och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>