Om Lilith

Lilith är ett företag som på olika sätt vill hjälpa människor att få en lugnare och mer avstressad vardag.

Oavsett om det gäller privatlivet eller i arbetet, behöver Du ha verktyg för att hantera livet så lugnt och effektivt som möjligt. Om Du dessutom har tillgång till en miljö som gör att Du trivs, har Du betydligt bättre förutsättningar, att må bra och lyckas uppfylla Dina drömmar och mål

Jag som driver Lilith heter Inger Eklundh och har utbildat mig till Mindfulnessinstruktör. Jag håller kurser för företag och privatpersoner i Mindfulness.  

Jag har läst pedagogik, religionsvetenskap och historia. Jag har jobbat flera år som lärare på grundskolans högstadium. Det var ett fantastiskt roligt och givande arbete.

Jag har också arbetat som projektledare, för införande och IT- och affärssystem av olika storlek och omfattning. Jag har gått flera utbildningar i projektledning och Utveckling av Grupp och Ledare (UGL).  

På min fritid har jag, i hela mitt liv, handarbetat och sytt, både broderat och sytt på maskin. Allt från barnkläder, festkläder till inredningsdetaljer såsom gardiner, kuddar och dukar. Numera ägnar jag mig enbart åt inredningssömnad.

Min familj består av min dotter Anna, som är en av fotograferna på denna min hemsida (hon vill inte vara med på bild). Hennes man Pelle, är webbmaster (vill inte heller vara med på bild).

 

Mina barnbarn heter My och Love (som gärna är med på bild) är en ständig källa till glädje.

Den andra fotografen heter Kenny Tell. Han har bland annat tagit den här  bilden:

Sedan sommaren 2004 är denna vackra varelse, som heter Kingly, en del av mitt liv. Han är ett holländskt halvblod, född 1992. På hans rygg upplever jag alla årstidernas skiftningar och glädjen att få vara ute i skog och mark. Jag ser blåsipporna slå ut om våren och löven skifta i rött på hösten.

 

Count your days
By golden hours…
Don’t remember clouds at all.

Kommentarer inaktiverade.