Mina Dingsha bells

Mässingklockor

I går kväll startade kursen i Mindfulness på Medborgarskolan. Då använde jag mina Dingsha Bells. De är av mässing och har en underbar långdragen klang och beskriver på ett handfast sätt, hur man riktar sin uppmärksamhet. Jag frågar alltid första gången jag slagit an klockorna, om det var någon som inte hörde klangen. Då ler alla. När ljudet kommer kan man inte låta bli att lyssna.

Jag köpte mina Dingsha Bells, från Snow Lion. (Lite kul när det kom en räkning i dollar.) Tack vare det får jag fyra gånger om året en tidskrift och katalog över publikationer och böcker som handlar om Mindfulness från hela världen. Tidningen innehåller många intressanta reportage om meditation och Mindfulness.

Det här inlägget postades i Mindfulness. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>