Ljusstakar med variation

Här ser Du tre enkla varianter på ljus och ljusstakar!

 

 

I den vita ljusstaken har jag lagt en ljuskrans för ett blockljus, men den är, som Du ser, lika dekorativ till ett smalt ljus, om staken är den rätta.

Den svarta ljusstaken har jag valt att sätta ett grenat ljus i. Dekorationen är en bit av en glittergirlang, som är flätad av två pärlgirlanger och ett band. Egentligen är den till julgranen, men jag klippte av en bit och lade i den nedsänkta delen. Här kan man välja vilken dekoration som helst, eftersom den inte kommer i kontakt med själva ljuset.

Den tredje ljussaken är ingen ljusstake, utan en gammal silverbricka. Jag har flera sådana som står och ärgar i skåpet. En har jag till datumljuset med kottarna. Det är trevligt när gamla saker kommer till användning. Just nu är det lite trendigt med oputsade silversaker. Här har jag valt ett blockljus och lagt en bit av en dekorationsslinga med granris och små kottar runt. Liknande slingor finns med röda bär eller med enbart grönt. Ett annat alternativ är att lägga olika nötter runt ljuset. Det blir också vackert.

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>