Intressant föredrag på TUR12

TUR12 loggaIdag var jag på ett intressant föredrag på Turistmässan. Föreläsarna kom från ”Parks & Resorts”. Det är ju en annan form av upplevelser mot det jag har att erbjuda, men intressant ändå. Det intressanta för min del var den statistik som presentarades, om vad människors uppfattar som en värdefull upplevelse, vilka åldersgrupper som är intresserade av vad och hur aktiviteterna är spridda över året. Det ger mig en god uppfattning om hur jag ska planera mina aktiviteter.

Det blir ett bra underlag för att utveckla mina kundaktiviteter!

Det här inlägget postades i Aktuellt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>