Höstens alla färger

Ranunkler, röda och orange

Förr, innan jag lärde mig att plocka svamp (ja, annat är gula kantareller) och innan jag hade häst, var hösten en plåga. Inte hösten som sådan, utan tanken på en fruktansvärt lång vinter. Januari och februari är fortfarande deprimerande, men eftersom den aktiva hösten sträcker sig längre känns inte hela vintern så lång.

Nu till helgen ska jag byta gardiner, dukar och kuddöverdrag. Det ska bli trevligt att få lite andra, nya färger omkring mig, lila, vinrött och terrakotta. Jag är en riktig frossare när det gäller färger!

Se så färgerna sprakar om blommor och duk! En riktig ögonfröjd!

Det här inlägget postades i Aktuellt, Inredning, Sömnad. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>