Gult förstärker solljuset!

Prydnaskuddar i gult och lilaNär jag gick runt i affärerna för att hitta gula saker såsom servetter, ljus och tyg, visade det sig att det inte var så lätt som jag trodde. I alla de affärer jag besökte, sa man att gult är påsk. Jag blev förvånad! Nog för att man har gula saker till påsk, men för mig är gult framförallt vår och solljus.

 

Kruka med pärlhyasint och påskliljorTill sist lyckades jag i alla fall hitta några saker som var gula – utan tuppar eller påskkärringar!

 

Gul kruka med primula

Det här inlägget postades i Inredning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>