Gammalt blir som nytt

Grön gardninlängd med kappaTyget med grönsaksmotiv köpte jag för många år sedan. Jag har flyttat några gånger och eftersom det är en favorit har jag sytt om vid flera tillfällen. Den här gången är nog sista gången det går. Tidigare har jag kunnat mönsterpassa men nu fick det bli som det blev.

Jag har delat gardinkappan på höjden. Kappan blev bara hälften så hög som tidigare. Men med hjälp av sick-sack- och veckband på baksidan gick det i alla fall att använda det maffiga tyget. Köket blev dessutom mer ombonat med det mossgröna linnetyget i längderna och den färgstarka kappan.

 

 

Det här inlägget postades i Aktuellt, Blogg, Inredning, Sömnad. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>