Fångade dagen!

Bergskanalen i solljusÄntligen! Solen skiner och livsandarna vaknar!

Ni som följer min blogg har säkert märkt att inläggen varit få, eller inga alls de senaste veckorna. Förutom kyla, tycker jag inte om mörkret så här års. Jag verkligen längtar till jul! Framförallt är det de tända ljusen och glansen i dekorationerna som får mig att överleva tills vi passerat Tomasdagen – den mörkaste på året. Bara vetskapen om att det går mot vår, räcker för att jag ska orka se framåt.

Men idag sken solen och plötsligt kom kreativiteten tillbaka. Åh! Så skönt det kändes!

Jag tog en promenad i solskenet och tränade gående meditation. Eftersom jag gick mellan två kanaler blundade jag inte, men fokuserade på varje steg och lyssnade hur det lät när gruset knastrade under skorna. Jag lät solen bara flöda över mig! Vilken känsla! Jag kände hur energin åter flöt genom mina ådror!

Med lätta steg gick jag hemåt och satte mig att föra över bilder och skriva blogginlägg!


Det här inlägget postades i Mindfulness. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>