Ett tänt ljus

Tänt blockljus med glitterDatumljus med kottarSå snart mörkret faller på hösten börjar jag tända ett ljus varje morgon. Det känns ombonat och mysigt. När så december kommer tänder jag ett datumljus. I år har det blivit ett tjockt ljus med kottar runt. Visst ser det fint ut!

Men eftersom dagarna är väldigt mörka, tänder jag ljus, varje gång jag sätter mig för att äta eller dricka. Genom att fläta guldiga piprensare fick jag en fin och enkel krans till ljuset utan datum.

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>