Ett bad med storslagen utsikt!

Hatt, solglasögon och sarong på en solsängJag är vanligtvis inte särskilt morgonpigg.  Men en ensam och alldeles tyst stund på stranden får mig att gå upp och ut redan strax efter åtta.

Känslan när jag ligger där på solsängen och lyssnar till vågornas brus och Cikadornas intensiva surr är jag så Mindful jag någonsin kan bli. Så tidigt är inte solens strålar alltför varma, utan  kroppen känns bara varm och avspänd och helt rofylld.

Vågor som slåt mot sandstrand

 

 

 

 

 

Jag är inte bara morgontrött, jag är dessutom en badkruka. De flesta somrar badar jag inte alls här i Sverige. I Egeiska havet är vattnet varmt och klart och lite extra salt. Där badar jag länge och njuter av vattnet som smeker kroppen.

Det är vad jag kallar bad!

Ett glas Frappé med strand i bakgrunden

När värmen stiger och ljudnivån blir alltför hög, drar jag mig tillbaka till skuggan och dricker en underbart kall och isad Frappé.

Inte bara värmen i luft och vatten ger njutning. Utsikten är också fantastiskt vacker! På ön som ligger en bit ut från stranden lever bara det kretensiska nationaldjuret Kri-kri-geten och en fåraherde. Ön är naturreservat och får endast besökas en gång om året. Den ser mystisk ut med grottor och oregelbundna former!

Höga vågor som slår mot strand och pir. En ö i bakgrunden

Det här inlägget postades i Mindfulness och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>