Att se det positiva!

Modelljärnväg - storIgår när jag skulle åka till Göteborg och Turistmässan hade jag löst sms-biljett. Tåget skulle avgå 08.55 från Trollhättan. När klockan var 08.25 fick jag ett sms, som berättade att tåget på grund av tekniska problem var försenat. Ersättningsbussar skulle avgå från Trollhättan cirka 09.00.

Jag blev positivt överraskad och tyckte att information var jättebra. Jag satt ju fortfarande hemma vid köksbordet. 

När jag kom till stationen ropade man ut i högtalarna att ersättningsbussar skulle komma vid 09.20 och stanna vid den och den hållplatsen. Redan klockan 09.10 kom den första bussen. Alltså tio minuter tidigare är beräknat.

Jag anlände till Göteborg, bara en halvtimma försenad.

Jag tycker att SJ skötte sig strålande! Jag fick information, jag kom till mitt resmål i rimlig tid och busschauffören talade om, hur de som skulle vidare med andra tåg, skulle göra när de kom fram till Göteborgs Central.

Det här inlägget postades i Aktuellt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>