Åh! Vad mysigt det är med Lucia!

Kaffekopp, lusskatt och pepparkakorLuciamorgon är speciell. Sedan 1753, när Sverige antog den gregorianska kalendern, är det inte årets mörkaste natt, men det känns så. Vintermörkret ruvar utanför fönstret och det är lite kulet!

Idag gjorde jag i ordning frukostbrickan, med vanliga innehållet plus lussekatt och pepparkakor, sedan tog in den till vardagsrummet. Jag slog på TV:n och tittade på Luciafirande från Göteborgs domkyrkas flick- och gosskör, samt artister.  Det var värdigt fint och stämningsfullt!

När jag satt där i soffhörnan kände jag mig mycket närvarande och njöt av stunden!

Det här inlägget postades i Mindfulness. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>